• Categories
 • Últimes places per anar a Barcelona a defensar els investigats del 9N

  02/02/2017
  L’ANC contina organitzant autocars pel desplaçament a Barcelona el proper 6 de febrer, amb la finalitat d’acompanyar als investigats pel 9N  i defensar “la dignitat d’un país i la democràcia mateixa”. Es preveu sortir a les 6:15h, amb un preu de 10€ per persona i ja queden poques places del segon autocar que estan omplint.
  Des de l’ANC reiteren “la crida a tots aquells que van participar en el 9N, i a tots els demòcrates en general, perquè s’organitzin, utilitzant dies de vacances o de dies de lliure disposició si és necessari, per acompanyar els investigats davant del TSJC” perquè “entre tots deixarem ben clar que la democràcia i la voluntat ciutadana no s’inhabiliten”.

  Es pot reservar plaça enviant un correu a guixols@assemblea.cat


  Últimes Notícies

  (c) A.C.O.G., 2018. - NIF G55273130 Tribuna Ganxona, diari digital de Sant Feliu de Guíxols - Versió 2.0

  Aquest lloc web utilitza cookies per tal que tinguis la millor experiència d'usuari. Si segueixes navegant estàs donant el teu consentiment per a l' acceptació de les esmentades cookies i l' acceptació de la nostra política de cookies, clica l'enllaç par a més informació.plugin cookies

  ACEPTAR
  Aviso de cookies