• Categories
 • 115 nedadors desafien l’hivern i diuen “No a la fred”

  03/02/2017
  Els nedadors participants en la Travessia, diumenge passat (Foto: Mònica Campanya)
  El passat diumenge 29 de gener es va celebrar la sisena edició de la Travessia No a la Fred, organitzada pel Club Aquàtic Xaloc. La prova consisteix en una travessia nedant a mar amb un recorregut que surt de la platja de Sant Feliu de Guíxols passant per dins del Freu, un canal estret entre les roques, i tornant a la platja. En total són quasi 2 km nedant. Al final de la travessia es va servir xocolata calenta i pastes a tots els participants.
  Els nedadors es van trobar amb mar de fons i onades llargues de gregal, però van poder gaudir d’un dia molt assolellat. Tot i que el mar estava a 12,5Cº, hi va haver la participació de 115 nedadors, 30 dels quals van fer la travessia sense neoprè. Tenint en compte que el 2015 la participació rondava la quinzena de persones, podem dir que el creixement ha estat més que notable.
  Tant els participants com el públic van felicitar al C. A. Xaloc per la feina feta i pel tracte proper i agradable dels voluntaris tant amb els nedadors com amb els acompanyants.


  Últimes Notícies

  (c) A.C.O.G., 2018. - NIF G55273130 Tribuna Ganxona, diari digital de Sant Feliu de Guíxols - Versió 2.0

  Aquest lloc web utilitza cookies per tal que tinguis la millor experiència d'usuari. Si segueixes navegant estàs donant el teu consentiment per a l' acceptació de les esmentades cookies i l' acceptació de la nostra política de cookies, clica l'enllaç par a més informació.plugin cookies

  ACEPTAR
  Aviso de cookies