• Categories
 • Primer cap de setmana de la Guíxols Cup, amb 151 participants

  06/02/2017
  Algunes de les embarcacions participants en la Guíxols Cup, dissabte al port ganxó (CNSFG)

  La segona Guíxols Cup ha aplegat 151 regatistes durant el primer cap de setmana, en què ha competit la classe Optimist. En grup 1, Max Rondeau del Club Nàutic Arenys de Mar s’ha proclamat campió, seguit al podi per Arnau Gelpí i Mariona Rahola, ambdós del Club Nàutic El Balís. En total, 75 regatistes en participat en aquesta categoria.

  En Optimist grup 2, en què han competit 76 esportistes, el vencedor ha estat Guillem Margarit del Club Marítim Altafulla. El segon lloc ha estat per Ivan Ganzha del Club Nàutic Garraf i el tercer per Núria Costa del Club Vela Palamós. D’entre els regatistes del Club Nàutic Sant Feliu, la Cristina Rusiñol ha fet la millor marca amb una desena posició.

  La manca de vent ha estat notícia en aquest primer cap de setmana de Guíxols Cup i només ha permès celebrar una prova dissabte, amb un garbí – ponent d’entre 15 i 18 nusos. Es va intentar fer una segona prova però va entrar vent de direcció variable que finalment va girar a nord i es va haver de suspendre.

  Aquest diumenge s’ha sortit però un cop a l’aigua el vent ha baixat i no hi ha hagut ni prou pressió ni prou direcció per continuar.

  Les dues jornades de regata han acabat amb una botifarrada popular, després de la qual aquest diumenge s’ha procedit a l’entrega de premis, en què  hi ha participat l’equip organitzador de la regata, el Club Nàutic Sant Feliu, a més del regidor d’esports David Oliveras.

  Durant l’entrega de guardons, s’ha fet una menció especial a un regatista del Club Nàutic Masnou per rescatar una companya de l’aigua, prioritzant així l’esportivitat abans que la competició.

    

  Segon cap de setmana de Guíxols Cup

   La Guíxols Cup tornarà els propers 11 i 12 de febrer en les modalitats d’Europa, 420 i làser estàndard, radial i 4.7. És la primera ocasió en què aquesta regata es celebra durant dos caps de setmana seguits.


  Últimes Notícies

  (c) A.C.O.G., 2018. - NIF G55273130 Tribuna Ganxona, diari digital de Sant Feliu de Guíxols - Versió 2.0

  Aquest lloc web utilitza cookies per tal que tinguis la millor experiència d'usuari. Si segueixes navegant estàs donant el teu consentiment per a l' acceptació de les esmentades cookies i l' acceptació de la nostra política de cookies, clica l'enllaç par a més informació.plugin cookies

  ACEPTAR
  Aviso de cookies