• Categories
 • Punt de mira als grafitaires que embruten la ciutat

  07/02/2017
  Un panell informatiu sobre la història de Sant Feliu, atacat pels grafiters. (JUANJO GARCÍA)

  L’Àrea de Neteja Urbana i la de Vialitat de l’Ajuntament, a més de l’empresa CESPA,  estan treballant intensament els darrers dies per eliminar les pintades que un grup de grafiters han fet arreu dels carrers de Sant Feliu i que malmeten la imatge de la ciutat.

  Les fotografies de les pintades al Facebook del grup No ets de Sant Feliu si no… i també de particulars són corroborades per comentaristes a les xarxes, que asseguren que el seu carrer o a la seva façana també han patit les pintades d’aquesta tribu urbana, que sense cap mena d’aturador embruten, amb la seva signatura identificativa, el mobiliari urbà o les façanes dels habitatges.

  Foto: Rosa Maria Ribot

  L’Ajuntament vol identificar i neutralitzar aquesta banda, que l’emissora municipal assegura que alguns membres de la qual  ja han estat vistos per alguns ciutadans, i que estaria formada per tres joves amb dessuadores fosques, caputxa i motxilles. Per això, l’Ajuntament demana la col·laboració ciutadana per identificar els malfactors amb noms i cognoms i aplicar-los les sancions pertinents que marca l’article 7 de l’Ordenança Reguladora de Convivència Ciutadana, en el cas de l’afectació en els espais públics, i facilitarà als privats afectats l’empresa d’accions legals per l’afectació als seus habitatges. Les sancions oscil·len entre 250 i 1.000 euros.

  L’Ajuntament també demana als ciutadans que puguin assistir als seus actes que facilitin fotografies, si tenen la possibilitat (aportant data i hora), i les lliurin a l’Àrea de Neteja Urbana, a l’edifici de Les Vetlladores, al carrer del Mall, correu: netejaviaria@guixols.cat


  Últimes Notícies

  (c) A.C.O.G., 2018. - NIF G55273130 Tribuna Ganxona, diari digital de Sant Feliu de Guíxols - Versió 2.0

  Aquest lloc web utilitza cookies per tal que tinguis la millor experiència d'usuari. Si segueixes navegant estàs donant el teu consentiment per a l' acceptació de les esmentades cookies i l' acceptació de la nostra política de cookies, clica l'enllaç par a més informació.plugin cookies

  ACEPTAR
  Aviso de cookies