• Categories
 • Sense marge d’errada (E.F.SANT FELIU, 0 – RIPOLL ATLÈTIC, 1)

  07/02/2017
  Les jugadores de l'E.F.Sant Feliu van rebre la visita de les regidores Laura Serrano i Georgina Linares i del regidor d'Esport, David Oliveras. (EFSF)
  El passat diumenge al migdia, al camp de futbol de Mascanada, el femení de l’Escola de Futbol es va enfrontar al Ripoll Atlètic, que va aconseguir emportar-se els tres punts de Sant Feliu, aprofitant el sotrac de joc i resultats del que no van ser capaces de sortir les dames de negre aquest diumenge. Sortien del vestidor, les nostres, amb ganes de revertir la situació i durant els primers minuts el domini local va portar perill a la porteria rival amb arribades que es quedaven estèrils per les intervencions de la portera visitant, la millor del partit, per imprecisions al remat o per decisions arbitrals força discutibles. Els minuts passaven i els nervis i la ansietat anaven coartant el joc local davant d’un rival seriós que estava molt ben plantat al camp i esperava la seva oportunitat llançant perilloses contres.
  El pas per vestidors no va millorar el joc i, un cop més, la sobrecàrrega i les lesions feien acte de presència, fent que les nostres haguessin de fer canvis i posicionaments diferents al llarg del partit. Les variacions i solucions aportades desde la banqueta no van ser gens encertades i, a cada minut que passava, les ripolleses estaven més còmodes i les ganxones més ansioses i desencertades. Donada aquesta situació, una pilota llarga, sumada als dubtes i imprecisions de la defensa guixolenca, feia pujar el gol visitant al minut 76. D’aquí al final, tot voluntat, tot cor i més ocasions desaprofitades de les noies de Jordi Iñíguez que segurament no han merescut tant de càstig en aquestes últimes dues setmanes.
  Després d’aquesta nova desfeta, el capdavant de la classificació queda comprimit, les escolanes es queden sense marge d’errada i el proper partit de dissabte a Torelló es converteix en una autèntica final. És el moment de rebre el nostre suport més gran i total confiança en aquestes jugadores.
  E.F.S.F 0 – RIPOLL ATLÈTIC 1
  E.F.S.F. : Yana, Ainoa, Sara, Paula, Rako, Pili, Rosi, Sandra, Guiti, Alba i Susi, també van jugar Marie, Vane, Andrea i Perez
  RIPOLL ATLETIC: Anna, Judit, Ingrid, Picola, Susanna, Corina, Mireia, Carlota, Abigail, Julia i Tania, també va jugar Gemma
  Arbitre: Ruben Pajares Requena (Col.legi de Girona)
  Gol: 0-1 Julia (76’)


  Últimes Notícies

  (c) A.C.O.G., 2018. - NIF G55273130 Tribuna Ganxona, diari digital de Sant Feliu de Guíxols - Versió 2.0

  Aquest lloc web utilitza cookies per tal que tinguis la millor experiència d'usuari. Si segueixes navegant estàs donant el teu consentiment per a l' acceptació de les esmentades cookies i l' acceptació de la nostra política de cookies, clica l'enllaç par a més informació.plugin cookies

  ACEPTAR
  Aviso de cookies