• Categories
 • Ganxons amb els encausats pel 9N

  08/02/2017
  Els ganxons portaven una pancarta amb el lema de la concentració (ANC)
  El passat dilluns 6 de febrer, Guíxols per la Independència (ANC) va ser present a la mobilització de Barcelona per defensar els encausats pel 9N . S’hi van desplaçar dos autocars des de Sant Feliu per unir-se a persones vingudes de tots els punts del territori que, desafiant l’hora i el fred, volien mostrar que es jutjava a tots els demòcrates.
  Sota el lema “El 6F ens jutgen a tots!”, més de 40.000 persones es van aplegar per donar suport a Artur Mas, Joana Ortega i Irene Rigau, acusats d’haver organitzat el 9-N.
  Des de l’ANC declaren que “el souflé no baixa, sinó que s’acosta ràpidament al moment de la ruptura” i fan referència a la fotografia d’Artur Mas, Joana Ortega i Irene Rigau des de la porta del Tribunal Superior de Justícia de Catalunya, tots tres amb la mà al cor, com “una icona més del trajecte que acosta la societat catalana a la seva emancipació d’un règim que en nega l’existència política”.


  Últimes Notícies

  (c) A.C.O.G., 2018. - NIF G55273130 Tribuna Ganxona, diari digital de Sant Feliu de Guíxols - Versió 2.0

  Aquest lloc web utilitza cookies per tal que tinguis la millor experiència d'usuari. Si segueixes navegant estàs donant el teu consentiment per a l' acceptació de les esmentades cookies i l' acceptació de la nostra política de cookies, clica l'enllaç par a més informació.plugin cookies

  ACEPTAR
  Aviso de cookies