• Categories
 • L’Ajuntament rep els aparells per connectar-se a la xarxa ResCat

  13/02/2017
  Reunió per lliurar els aparells i explicar-ne el funcionament, a la sala de plens. (EL PUNT-AVUI)

  L’ajuntament ha rebut equips emissors connectats a la xarxa Rescat, que permeten coordinar els cossos de seguretat en cas d’emergències i són estables, per exemple, si hi ha una apagada elèctrica de magnitud. Els aparells queden en mans de les respectives agrupacions locals de Protecció Civil. El contacte a través de la xarxa facilita la comunicació entre el Centre d’Emergències de la Generalitat (Cecat) i els voluntaris de Protecció Civil, en especial durant el desenvolupament de serveis preventius, en esdeveniments amb una gran afluència de gent com cercaviles, cavalcades o correfocs i en activitats esportives. La xarxa es caracteritza per l’ús eficient de la banda de freqüències d’emergències i seguretat, possibilita comunicacions xifrades, disposa de bona cobertura urbana i rural i permet comunicacions en grups independents amb possibilitats de coordinació.Aprofitant l’entrega dels terminals, personal del servei logístic i operativa territorial del Departament d’Interior i de la xarxa Rescat va dur a terme un sessió de formació als voluntaris de Protecció Civil sobre l’ús de les emissores en cada municipi.


  Últimes Notícies

  (c) A.C.O.G., 2018. - NIF G55273130 Tribuna Ganxona, diari digital de Sant Feliu de Guíxols - Versió 2.0

  Aquest lloc web utilitza cookies per tal que tinguis la millor experiència d'usuari. Si segueixes navegant estàs donant el teu consentiment per a l' acceptació de les esmentades cookies i l' acceptació de la nostra política de cookies, clica l'enllaç par a més informació.plugin cookies

  ACEPTAR
  Aviso de cookies