• Categories
 • El Pla Europeu FEDER invertirà en millores al Museu de la ciutat

  21/02/2017
  La consellera Borràs i Pere Vila, ahir durant la roda de premsa a la seu de la Diputació de Girona (GOVERN.CAT/GIRONA)

  La consellera de Governació, Administracions Públiques i Habitatge, Meritxell Borràs, va participar ahir en l’acte de presentació de quatre projectes FEDER impulsats per la Diputació de Girona. El president de la Diputació  Pere Vila va presentar l’acte, en què es van explicar els objectius dels projectes i el finançament obtingut.

  La subvenció s’emmarca dins el pla compartit per conservar i promoure el patrimoni natural i cultural, pel qual finançarà  dues obres: la renovació de museografies de la Xarxa Territorial de Museus de les comarques de Girona (en el qual hi ha el de Sant Feliu)  i La Xarxa d’Itineraris Turístics Pedalables i Vies Verdes.

  El FEDER és el principal instrument de la Unió Europea per pal·liar els efectes de la disparitat entre les regions. El programa operatiu del FEDER Catalunya per al 2014-2020 té com a objectiu la promoció d’un creixement intel·ligent, sostenible i integrador del territori, en la línia de les directrius de l’estratègia Europa 2020 i la transposició d’aquesta a Catalunya.

  El Govern cofinançarà amb 765.763 euros el projecte de «Renovació de museografies de la Xarxa Territorial de Museus de les comarques de Girona», que permetrà invertir en la xarxa museística de la zona i, en concret, als municipis d’Arbúcies, Sant Feliu de Guíxols, Palafrugell, Ripoll i Olot. El projecte garanteix equilibri i atenció a les singularitats de cada territori.

   

   


  Últimes Notícies

  (c) A.C.O.G., 2018. - NIF G55273130 Tribuna Ganxona, diari digital de Sant Feliu de Guíxols - Versió 2.0

  Aquest lloc web utilitza cookies per tal que tinguis la millor experiència d'usuari. Si segueixes navegant estàs donant el teu consentiment per a l' acceptació de les esmentades cookies i l' acceptació de la nostra política de cookies, clica l'enllaç par a més informació.plugin cookies

  ACEPTAR
  Aviso de cookies