• Categories
 • La nova “Àncora” començarà de forma imminent en format digital

  21/02/2017
  Joan Canadell i Josep Maria Isern, d'Àncora, i Joan Puig, de la Cambra de Comerç, en la roda de premsa d'aquest matí (JOAN SERRA)

  Aquest dimarts al matí ha tingut lloc, a la Casa Patxot del Passeig, la presentació, per part de la Cambra de Comerç i dels antics propietaris del Setmanari Àncora, del conveni entre ambdues entitats pel qual la Cambra ha comprat la capçalera i el fons documental de l’antic Setmanari.

  El President de la Cambra de Comerç de Sant Feliu, Joan Puig, ha esmentat que la publicació ganxona “no pot morir, en tant que és una icona i un element històric de la nostra ciutat”, i que per això s’han llançat a salvar-lo tal i com van fer el seu dia amb el Club Nàutic antic.

  Per fer-ho, Puig ha avançat que compta “amb tots els periodistes locals, que a Sant Feliu n’hi ha de molt bons” i, preguntat pel format, ha avançat que la intenció és que surti en paper, encara que no ha sabut respondre quan ni amb quina periodicitat es publicarà el renovat mitjà, que tindrà un “format reconfigurat” i una versió digital que es publicarà ben aviat, tot i que encara no es sap qui encapçalarà el projecte.

  Puig ha aprofitat per llançar un dard als polítics locals i al tarannà ganxó dient que “Sant Feliu ara mateix ja no representa res, mentre que abans era la referència dels pobles del voltant” (recordem que abans es deia que Sant Feliu era la capital de la Costa Brava) i que l’esperit de la Cambra és “intentar innovar” per rellançar la ciutat per tal que sigui un referent com abans.

  Per la seva banda, l’exdirector i antic propietari de l’Àncora , Josep Maria Isern, es mostrava “satisfet” perquè una entitat “cent per cent ganxona i apolítica” s’hagi quedat la capçalera, i ha fet esment que l’oferta de la Cambra va passar per davant d’altres -inclosa una de tardana de l’Ajuntament- per aquest fet. “L’Ajuntament va arribar tard i no hi havia la garantia de la continuïtat”, ha reblat Isern.

  Caldrà veure com queda configurada la renovada publicació i quin paper hi tindran els altres mitjans locals. Per això, aquesta mateixa tarda s’han reunit les dues parts, juntament amb antics col·laboradors i altres periodistes en una reunió a la Cambra de Comerç.

   

   


  Últimes Notícies

  (c) A.C.O.G., 2018. - NIF G55273130 Tribuna Ganxona, diari digital de Sant Feliu de Guíxols - Versió 2.0

  Aquest lloc web utilitza cookies per tal que tinguis la millor experiència d'usuari. Si segueixes navegant estàs donant el teu consentiment per a l' acceptació de les esmentades cookies i l' acceptació de la nostra política de cookies, clica l'enllaç par a més informació.plugin cookies

  ACEPTAR
  Aviso de cookies