• Categories
 • Llença 51 grams de cocaïna per la finestra del cotxe i els Mossos el detenen

  22/02/2017
  El farcell amb cocaïna que el detingut va llençar per la finestra del seu cotxe (MOSSOS D'ESQUADRA)

  Agents dels Mossos d’Esquadra adscrits a la comissaria de Sant Feliu van detenir el passat 18 de febrer un home de 27 anys d’edat, nacionalitat marroquina i veí de Castell- Platja d’Aro,  com a presumpte autor d’un delicte contra la seguretat viària per conduir temeràriament i un altre delicte contra la salut pública per tràfic de drogues.

  Els fets van passar en un control que les patrulles de trànsit havien establert a la GI-667, al punt quilomètric 0.3, dins del terme municipal de Calonge, quan pels volts d’un quart de cinc de la tarda, els mossos van detectar un turisme que s’aproximava al control i el seu conductor, en veure’l, va fer un canvi de sentit i va fugir en direcció cap a Calonge i va tirar un objecte per la finestra.

  Els agents van seguir aquest vehicle i van indicar al conductor que s’aturés, però aquest no va fer cas a les indicacions i va començar a circular de forma temerària per la carretera GIV-6612, posant en perill la resta d’usuaris de la via. Els mossos van aconseguir aturar el conductor escàpol a l’interior de Calonge, mentre una altra patrulla comprovava que l’objecte que el conductor havia llençat per la finestra era una peça d’aproximadament 51 grams de cocaïna en estat pur.

  Per això, els agents va detenir el conductor com a presumpte autor d’un delicte contra la salut pública per tràfic de drogues i un altre delicte contra la seguretat viària per conduir temeràriament.

  El detingut, que no tenia antecedents, va passar el dia 20 de febrer a disposició del jutjat  de guàrdia de Sant Feliu de Guíxols, el qual el va deixar en llibertat amb càrrecs.


  Últimes Notícies

  (c) A.C.O.G., 2018. - NIF G55273130 Tribuna Ganxona, diari digital de Sant Feliu de Guíxols - Versió 2.0

  Aquest lloc web utilitza cookies per tal que tinguis la millor experiència d'usuari. Si segueixes navegant estàs donant el teu consentiment per a l' acceptació de les esmentades cookies i l' acceptació de la nostra política de cookies, clica l'enllaç par a més informació.plugin cookies

  ACEPTAR
  Aviso de cookies