• Categories
 • La revista #Guíxols, finalista del Premi Carles Rahola de comunicació institucional

  24/02/2017
  La revista #Guíxols, del mes d'agost, la primera que es va editar. (Foto: AJUNTAMENT)

  El butlletí d’informació municipal editat per l’Ajuntament ha quedat finalista dels VII premis Carles Rahola en l’apartat de comunicació institucional durant la gala celebrada ahir dijous 23 de febrer al vespre a Girona.

  El Col.legi de Periodistes, en la categoria de millor iniciativa de comunicació institucional, va escollir com a finalistes el periodista i cap de premsa de l’Ajuntament de Sant Feliu Pere Carreras, pel butlletí municipal mensual #Guíxols,  per la presentació eficaç dels continguts i també  Iglésies Associats, per la «Comunicació del Centenari Carles Fontserè 1916-2016», del Departament de Cultura de la Generalitat de Catalunya i coordinada pels Serveis Territorials de Cultura a Girona, per dur a terme un projecte d’èxit que ofereix una completa informació i documentació de l’Any Fontserè.

  El guardó, valorat en mil euros, se’l va emportar aquesta darrera publicació.

  El butlletí #Guíxols, de periodicitat gratuïta mensual i amb una tirada de 13.000 exemplars, informa de les activitats i notícies de la ciutat i ha estat molt qüestionat pels membres de l’oposició a l’ajuntament, degut al seu cost de més de 50.000 euros anuals (sense comptar les hores de feina del cap de premsa) de les arques municipals.
  La iniciativa d’editar un butlletí mensual va sorgir de l’actual Equip de Govern l’agost del 2016 com a mitjà per publicitar l’obra de govern, informar de l’agenda d’activitats de la ciutat i també per donar veu a algunes entitats locals.

  El veredicte, durant la presentació del Carnaval al Pavelló 

  Durant la presentació del nou Rei Carnestoltes es va saber que, finalment, l’Ajuntament no havia obtingut el guardó, però malgrat tot, el periodista ganxó Jordi Sunyer, presentador i speaker del carnaval ganxó, va valorar públicament la feina feta, no només des del servei de premsa de l’Ajuntament, sinó de tots els mitjans de comunicació ganxons. citant entre ells el nom de Tribuna Ganxona, fet que des d’aquesta publicació agraïm profundament.


  Últimes Notícies

  (c) A.C.O.G., 2018. - NIF G55273130 Tribuna Ganxona, diari digital de Sant Feliu de Guíxols - Versió 2.0

  Aquest lloc web utilitza cookies per tal que tinguis la millor experiència d'usuari. Si segueixes navegant estàs donant el teu consentiment per a l' acceptació de les esmentades cookies i l' acceptació de la nostra política de cookies, clica l'enllaç par a més informació.plugin cookies

  ACEPTAR
  Aviso de cookies