• Categories
 • Primera ordre del Rei Carnestoltes: mantejar l’alcalde

  24/02/2017
  Carles Motas, "mantejat" pels nous Reis del Carnestoltes: Els Kintus.

  Sant Feliu va viure ahir una intensa nit  de Carnaval i una festa de Dijous Gras al pavelló.  Els primers a encendre la flama foren els membres de Mistreet Dance Studio, amb una sèrie de coreografies de hip-hop i música urbana. En una gala conduïda pel periodista  ganxó  Jordi Sunyer, els presents van poder viure el traspàs de poders entre la colla dels Trempats fins a la nova dels Kintus, amb el seu rei Tutanka-Mon (Ramon Tornabells). Una celebració que va comptar amb una entrada triomfal dels nous reis, un discurs despolititzat i en positiu sobre el carnaval i les colles, que va acabar amb l’alcalde “mantejat” pels membres dels Kintus, per ordre del màxim mandatari: El Rei Carnestoltes.

   

   


  Últimes Notícies

  (c) A.C.O.G., 2018. - NIF G55273130 Tribuna Ganxona, diari digital de Sant Feliu de Guíxols - Versió 2.0

  Aquest lloc web utilitza cookies per tal que tinguis la millor experiència d'usuari. Si segueixes navegant estàs donant el teu consentiment per a l' acceptació de les esmentades cookies i l' acceptació de la nostra política de cookies, clica l'enllaç par a més informació.plugin cookies

  ACEPTAR
  Aviso de cookies