• Categories
 • Acord de col·laboració entre Sant Feliu i la cooperativa Som Energia

  25/02/2017

  El passat dimecres, el Ple Municipal va votar favorablement a la signatura d’un conveni entre la ciutat de Sant Feliu i la cooperativa Som Energia, a partir d’una proposta inicial presentada pel grup municipal Guíxols des de Carrer-Entesa.

  El conveni estableix que l’Ajuntament de la ciutat es farà soci de la cooperativa, que estudiarà la possibilitat de contractar amb Som Energia punts municipals de subministrament elèctric i que es realitzarà a la ciutat una jornada pública de difusió de què és i com treballa aquesta entitat. L’acord obre també la possibilitat d’incorporar noves fórmules de cooperació o col·laboració entre les parts, fent especial menció a les que estiguin relacionades amb la pobresa energètica.

  L’objecte d’aquest conveni és establir una relació de col·laboració activa entre les dues parts, amb la finalitat de treballar conjuntament per un nou model energètic, més sostenible i més local i, també, per trobar millors eines que permetin un avenç en el desenvolupament de la Llei 24/15 per afrontar la pobresa energètica.

   

  Els preus dels serveis funeraris

  Igualment, es va aprovar per unanimitat la proposta de GdC de proporcionar un accés obert a la informació sobre  serveis funeraris que es presten a la ciutat. L’Ajuntament demanarà a l’empresa prestatària d’aquests serveis una relació completa, entenedora i actualitzada sobre prestacions i preus, i aquesta informació estarà a l’abast de les persones que la sol·licitin  en les dependències municipals. Igualment, s’instarà a l’empresa prestatària a què exposi  en la seva pàgina web aquesta  informació, que l’Ajuntament també incorporarà al web institucional. Fins ara, aquesta informació s’havia de demanar directament a la funerària de manera particular, un mecanisme poc adequat en moments delicats per a la família d’un malalt greu o en cas de traspàs.


  Últimes Notícies

  (c) A.C.O.G., 2018. - NIF G55273130 Tribuna Ganxona, diari digital de Sant Feliu de Guíxols - Versió 2.0

  Aquest lloc web utilitza cookies per tal que tinguis la millor experiència d'usuari. Si segueixes navegant estàs donant el teu consentiment per a l' acceptació de les esmentades cookies i l' acceptació de la nostra política de cookies, clica l'enllaç par a més informació.plugin cookies

  ACEPTAR
  Aviso de cookies