• Categories
 • Ruta per la Costa Brava dels Mòtards Independentistes

  27/02/2017

  Pel diumenge 12 de març, l’Associació Motards Independentistes realitzarà una ruta per diferents poblacions de la Costa Brava, entre ells Sant Feliu de Guíxols, que culminarà amb una calçotada popular.  El punt de trobada dels motards serà a Sils, concretament a la benzinera BP situada a la carretera Nacional II, al punt quilomètric 695, al punt horari de les 9:15h per esmorzar, per posteriorment sortir a les 10:00h per iniciar la ruta.

  Un cop fora de Sils, els motards es dirigiran a fer la mítica carretera de Tossa de Mar a Sant Feliu de Guíxols, una ruta 100% motera per gaudir dels revolts i del paisatge. Un cop arribats a la nostra ciutat, els conductors guarniran les motos amb les estelades i banderes per tal de fer una ruta més tranquil·la pels pobles de la Costa Brava fins al Far de Sant Sebastià, a Llafranc, on es farà una foto de grup. A continuació la ruta seguirà fins a Verges, on es farà la calçotada, que ja estarà preparada quan els conductors arribin al local. El menú de la calçotada té un preu de 18 euros per persona.  

  Els interessats en assistir a la calçotada, cal que reservin abans del 5 de març. Per efectuar la reserva, cal enviar un e-mail a Secretaria indicant el nombre de persones i adjuntant còpia del comprovant de la transferència. 

  Per a més informació sobre el menú i sobre com realitzar el pagament de la reserva, consulteu el web de l’Associació.


  Últimes Notícies

  (c) A.C.O.G., 2018. - NIF G55273130 Tribuna Ganxona, diari digital de Sant Feliu de Guíxols - Versió 2.0

  Aquest lloc web utilitza cookies per tal que tinguis la millor experiència d'usuari. Si segueixes navegant estàs donant el teu consentiment per a l' acceptació de les esmentades cookies i l' acceptació de la nostra política de cookies, clica l'enllaç par a més informació.plugin cookies

  ACEPTAR
  Aviso de cookies