• Categories
 • Exposició de Susanna Sentís a la Casa Irla

  01/03/2017
  El proper dissabte 4 de març, a les 19:00 h,  s’inaugura a la Casa Irla l’ exposició de pintura de Susana Sentis “Essència”, que s’allargarà fins el 30 d’abril.
  Formada en l’especialitat d’Arts Aplicades al Mur a la Llotja de Barcelona, l’artista Susana Sentís és pintora, gravadora i muralista i sovint, en la seva tasca creativa, converteix espais i façanes d’edificis antics en obres de gran format. Tot i que en aquesta ocasió no utilitza l’arquitectura com a suport, sí que s´ha inspirat en ella en crear unes peces esgrafiades amb calç arrebossada i morter acrílic, composicions geomètriques que destaquen per les seves línies acolorides i per la seva vitalitat conceptual.


  Últimes Notícies

  (c) A.C.O.G., 2018. - NIF G55273130 Tribuna Ganxona, diari digital de Sant Feliu de Guíxols - Versió 2.0

  Aquest lloc web utilitza cookies per tal que tinguis la millor experiència d'usuari. Si segueixes navegant estàs donant el teu consentiment per a l' acceptació de les esmentades cookies i l' acceptació de la nostra política de cookies, clica l'enllaç par a més informació.plugin cookies

  ACEPTAR
  Aviso de cookies