• Categories
 • Paperera i voltants amb escombraries als Salter

  01/03/2017

  La lectora Sybille M. ens ha fet arribar aquesta fotografia, prou explicativa. La lectora ens diu que fa temps que, passejant per la zona, veu aquesta paperera plena de bossetes amb excrements de gos, i que ara la gent també hi aboca escombraries.

  La paperera en qüestió es troba al carril bici, just davant dels Apartaments Salter, a la carretera de Palamós.

  Esperem que aquesta publicació serveixi perquè el Servei de Neteja de la ciutat (o qui en tingui les competències) passi a recollir les deixalles de la paperera i els seus voltants i hi posi una bossa nova i neta i estigui alerta per passar de tant en tant per la zona a recollir la brossa.

   

   


  Últimes Notícies

  (c) A.C.O.G., 2018. - NIF G55273130 Tribuna Ganxona, diari digital de Sant Feliu de Guíxols - Versió 2.0

  Aquest lloc web utilitza cookies per tal que tinguis la millor experiència d'usuari. Si segueixes navegant estàs donant el teu consentiment per a l' acceptació de les esmentades cookies i l' acceptació de la nostra política de cookies, clica l'enllaç par a més informació.plugin cookies

  ACEPTAR
  Aviso de cookies