• Categories
 • El temporal de vent causa estralls a la façana marítima

  04/03/2017
  El vent ha fet caure l'arbre, que ha impactat contra un vehicle aparcat (AJUNTAMENT)
  L’Ajuntament ha hagut de mobilitzar aquesta matinada nombrosos efectius per minimitzar l’impacte de la forta ventada que s’ha produït aquesta matinda de divendres a dissabte i que ha provocat alguns danys  materials, especialment la caiguda de dos grans pins a la façana marítima.
  Des del primer moment del fort vent un ampli dispositiu ha fet front a la ventada, des del cos de Bombers i mobilitzant efectius locals, com la la Policia Local, Brigada Municipal, suport d’empreses de la ciutat, Enllumenats Costa Brava i els serveis de neteja.
  Dos pins han caigut i han provocat danys en dos fanals i a un vehicle estacionat. A més, ha fet volar la coberta dels lavabos de l’àmbit de Rius i Calvet, i un tancament de terrassa d’un establiment ha quedat malmès.
  De moment s’ està acabant d’avaluar l’abast i el cost de la ventada nocturna.
  Els bombers de la Generalitat van registrar ahir a la nit 47 avisos per l’episodi del fort vent a la zona de Girona, 136 a tot Catalunya.

  La coberta dels lavabos del Passeig Rius i Calvet (L.TEIXIDOR//FACEBOOK)


  Últimes Notícies

  (c) A.C.O.G., 2018. - NIF G55273130 Tribuna Ganxona, diari digital de Sant Feliu de Guíxols - Versió 2.0

  Aquest lloc web utilitza cookies per tal que tinguis la millor experiència d'usuari. Si segueixes navegant estàs donant el teu consentiment per a l' acceptació de les esmentades cookies i l' acceptació de la nostra política de cookies, clica l'enllaç par a més informació.plugin cookies

  ACEPTAR
  Aviso de cookies