• Categories
 • Reunió dels Comuns de Sant Feliu i la Vall d’Aro a la Casa Irla

  04/03/2017
  En la reunió de la Casa Irla hi van participar un total de 24 persones: 12 homes i 12 dones. (GdC)

  El passat dijous  va tenir lloc, a la Casa Irla, una reunió dels promotors d’”Els Comuns de Sant Feliu de Guíxols, Santa Cristina i Castell-Platja d’Aro” per fer unes aportacions i debatre l’ideari de “Un País en Comú”. Els sis eixos de la ponència ideològica i de programa del nou espai polític havien estat treballats durant els tres dijous anteriors pel grup de persones adherides.
  En aquesta darrera reunió  hi van  prendre part 12 dones i 12 homes i entre les aportacions sobre el territori més proper destaquen la millora de les comunicacions públiques, la municipalització de l’aigua i el tractament integrat de conques, la recuperació del litoral i posta en marxa de noves reserves marines i la millora de salaris i igualtat de tracte d’homes i dones entre els treballadors turístics que també reclamen la conciliació de la vida laboral i familiar.
  Aquest procés ha de concloure el mes d’abril amb la definició del model de partit, el nom que s’adoptarà finalment i l’elecció de forma virtual  o presencial dels càrrecs entre totes les persones adherides en un gran acte a Barcelona.


  Últimes Notícies

  (c) A.C.O.G., 2018. - NIF G55273130 Tribuna Ganxona, diari digital de Sant Feliu de Guíxols - Versió 2.0

  Aquest lloc web utilitza cookies per tal que tinguis la millor experiència d'usuari. Si segueixes navegant estàs donant el teu consentiment per a l' acceptació de les esmentades cookies i l' acceptació de la nostra política de cookies, clica l'enllaç par a més informació.plugin cookies

  ACEPTAR
  Aviso de cookies