• Categories
 • Segon any de govern, segon any que la Marató de les Vies Verdes no acaba a casa nostra

  04/03/2017

  Tot i que Sant Feliu de Guíxols es oficialment Km. 0 de les vies verdes, per segon any consecutiu la final d’aquesta prova esportiva multitudinària ha acabat a Platja d’Aro. Una prova que es va començar a celebrar al 2012, i que durant els 4 anys de l’anterior govern tenia arribada a Sant Feliu. Des de fa 2 anys ni tan sols passen pel nostre terme municipal, doncs es desvien abans d’entrar per acabar a Platja d’Aro.
  La responsabilitat d’això només la té l’actual govern, que no ha sabut defensar els interessos de la nostra ciutat, tot i que el nostre grup municipal ha insistit reiteradament en la recuperació d’aquesta prova.
  Sant Feliu és soci del Consorci Vies Verdes, igual que totes les poblacions per on passava l’antic Carrilet, amb la peculiaritat que la nostra ciutat és Km.0 en ser inici i final de trajecte. Per això es va idear aquesta prova, amb la finalitat de promoure a través de l’esport aquestes poblacions i posar el valor el nostre entorn natural.
  A part de perdre una activitat que fomenta i promociona l’esport en entorns naturals, també hem perdut l’oportunitat d’incentivar les empreses del sector turístic en èpoques fora d’estiu.
  Hem perdut més de 2000 esportistes amb les seves famílies, amb la ocupació hotelera, i de restauració i comerç que això comporta, un cap de setmana del mes de febrer en plena temporada baixa.
  A Sant Feliu, com a ciutat turística, no ens ho podem permetre!!


  Últimes Notícies

  (c) A.C.O.G., 2018. - NIF G55273130 Tribuna Ganxona, diari digital de Sant Feliu de Guíxols - Versió 2.0

  Aquest lloc web utilitza cookies per tal que tinguis la millor experiència d'usuari. Si segueixes navegant estàs donant el teu consentiment per a l' acceptació de les esmentades cookies i l' acceptació de la nostra política de cookies, clica l'enllaç par a més informació.plugin cookies

  ACEPTAR
  Aviso de cookies