• Categories
 • S’incendia un cotxe radar dels Mossos a Santa Cristina

  05/03/2017
  El cotxe, en flames, en el moment que arribaven els Bombers -EL PUNT-AVUI-

  Segons El Punt-Avui, els Mossos d’Esquadra del sector de trànsit de Sant Feliu es van quedar sense un dels cotxes camuflats amb radar que utilitzen per fer els controls mòbils de velocitat. ja que es va incendiar totalment mentre circulava per Santa Cristina d’Aro. En aquell moment el vehicle estava ocupat per dos agents i anava per la C-65 en direcció cap a la comissaria quan, pel que sembla, va tenir algun problema amb el turbo i va començar a sortir fum del motor. Els mossos es van aturar al punt quilomètric 6,5, al terme municipal de Santa Cristina i van fer un intent d’aturar les flames amb l’extintor, però no van poder evitar que el cotxe s’incendiés del tot.
  Els Bombers van rebre un avís de foc en un cotxe a les 17.32 h i van enviar un camió per sufocar-lo. Tot i que el van apagar de pressa, el cotxe –i se suposa que els aparells del radar també– va quedar totalment malmès. Els agents dels Mossos d’Esquadra que anaven al vehicle van resultar il·lesos.


  Últimes Notícies

  (c) A.C.O.G., 2018. - NIF G55273130 Tribuna Ganxona, diari digital de Sant Feliu de Guíxols - Versió 2.0

  Aquest lloc web utilitza cookies per tal que tinguis la millor experiència d'usuari. Si segueixes navegant estàs donant el teu consentiment per a l' acceptació de les esmentades cookies i l' acceptació de la nostra política de cookies, clica l'enllaç par a més informació.plugin cookies

  ACEPTAR
  Aviso de cookies