• Categories
 • Calçotada de la Penya Barcelonista Guixolenca

  08/03/2017

  La Penya Barcelonista Guixolenca “Jaume Pla” organitza una calçotada el proper 26 de març. Aquesta activitat, oberta a tothom, constarà d’una visita guiada a les Caves Canals i Munné, de Sant Sadurní d’Anoia, on es farà una degustació de cava. Seguidament es dinarà calçots i graellada de carn, amb opció de menú vegetarià per qui el demani per anticipat.
  El viatge es farà en bus, sortint a les 9 de la Plaça del Monestir (lloc habitual del bus de la Penya). El preu és de 50 euros pels socis i 55 pels no socis.

  Per més informació i reserves:
  pbguixolenca@gmail.com o 615.14.29.07


  Últimes Notícies

  (c) A.C.O.G., 2018. - NIF G55273130 Tribuna Ganxona, diari digital de Sant Feliu de Guíxols - Versió 2.0

  Aquest lloc web utilitza cookies per tal que tinguis la millor experiència d'usuari. Si segueixes navegant estàs donant el teu consentiment per a l' acceptació de les esmentades cookies i l' acceptació de la nostra política de cookies, clica l'enllaç par a més informació.plugin cookies

  ACEPTAR
  Aviso de cookies