• Categories
 • Àngela Ribas guanya el guardó de poesia dels premis Recull

  13/03/2017
  Àngela Ribas -segona per l'esquerra- amb la resta de guardonats dels Premis Recull. (foto: AITOR ROGER)

  La 53a edició dels premis Recull es van fer públics ahir al matí al Teatre Municipal de Blanes. El certamen literari ha tingut la participació de 150 treballs presentats per 141 autors, eminentment de les comarques de Barcelona i Girona. Una de les particularitats d’aquesta edició és que quatre dels cinc premis entregats han estat per a escriptores. L’escriptora del poemari El bram dels dies, vencedor del premi de poesia Benet Ribas, dotat amb 1.500 euros, de la seva categoria, és una d’elles i recau en la guixolenca Àngela Ribas, llicenciada en filologia catalana per la UAB i professora de l’IES Sant Elm, el qual havia dirigit fa uns anys.  Ribas era col·laboradora habitual  del setmanari Àncora i de la revista digital Lletres guixolenques i el 2002 ja va guanyar el Premi Betúlia de Poesia de Badalona amb el recull de poemes El temps innoble.

   


  Últimes Notícies

  (c) A.C.O.G., 2018. - NIF G55273130 Tribuna Ganxona, diari digital de Sant Feliu de Guíxols - Versió 2.0

  Aquest lloc web utilitza cookies per tal que tinguis la millor experiència d'usuari. Si segueixes navegant estàs donant el teu consentiment per a l' acceptació de les esmentades cookies i l' acceptació de la nostra política de cookies, clica l'enllaç par a més informació.plugin cookies

  ACEPTAR
  Aviso de cookies