• Categories
 • Bona resposta al curs sobre ceràmica de Rafael Masó

  14/03/2017
  El taller de ceràmica masoniana va tenir una gran acceptació (MUSEU D'HISTÒRIA SFG)
  Aquest passat dissabte 11 de març es va realitzar un curs de realització de peces inspirades en les rajoles creades per Rafael Masó en un indret molt especial de Sant Feliu com és
  la Casa Casas, obra emblemàtica de l’arquitecte noucentista.
  El Museu d’Història, on fins al 30 d’abril es pot visitar l’exposició “Masó Interiors”, va comptar amb la col.laboració de l’Escola Massana, la Direcció General de Cultura Popular, el taller Ceràmiques Marcó de Quart i el taller guixolenc Kypsela. El curs va ser impartit per Matilde Grau, professora de Ceràmica a l’Escola Massana (UAB), del Departament
  d’escultura de la Facultat de Belles Arts (UB) i del Màster Universitari oficial “Máster en Cerámica: Arte y Función” de la Facultat de Belles Arts de la Universitat del País Basc a Bilbao.
  La proposta a treballar era la creació d’una família de rajoles seguint alguna de les pautes conceptuals de l’obra de Rafael Masó: geometria, simetria, repetició, marques dels dits, protuberàncies, entramat,… I a partir d’aquesta primera fase de treball, crear una peça volumètrica a partir de la manipulació d’una les rajoles de Rafael Masó extreta dels motlles
  propietat de Ceràmiques Marcó de Quart.
  Les peces realitzades en aquest taller es couran en atmosfera reductora en un forn de gas en el taller Kypsela de la nostra ciiutat  i es lliuraran a cadascun dels participants.


  Últimes Notícies

  (c) A.C.O.G., 2018. - NIF G55273130 Tribuna Ganxona, diari digital de Sant Feliu de Guíxols - Versió 2.0

  Aquest lloc web utilitza cookies per tal que tinguis la millor experiència d'usuari. Si segueixes navegant estàs donant el teu consentiment per a l' acceptació de les esmentades cookies i l' acceptació de la nostra política de cookies, clica l'enllaç par a més informació.plugin cookies

  ACEPTAR
  Aviso de cookies