• Categories
 • Els Motards Independentistes fan ruta per la Costa Brava

  14/03/2017
  Els Mòtards per la Independència, durant la ruta del passat cap de setmana, prop de Palafrugell (MOTARDS INDEPENDENTISTES)

  Diumenge 12 de març els Motards Independentistes, que són una associació de motoristes d’arreu de Catalunya, van fer ruta passant per diversos municipis de la Costa Brava. Una setantena de Motards, guarnits amb les estelades al vent, van passar per Tossa de Mar, Sant Feliu de Guíxols, Palamós i van pujar al Far de Sant Sebastià, on van fer foto de grup. Finalment, van passar per  Torroella de Montgrí fins a Verges, on van celebrar una calçotada de germanor. 

  L’objectiu de l’Associació és donar visibilitat i donar gas per la Independència de Catalunya, i per aquest motiu organitzen sortides moteres però també culturals arreu del territori català, i també donen suport i amenitzen actes d’altres entitats on són convidats.


  Últimes Notícies

  (c) A.C.O.G., 2018. - NIF G55273130 Tribuna Ganxona, diari digital de Sant Feliu de Guíxols - Versió 2.0

  Aquest lloc web utilitza cookies per tal que tinguis la millor experiència d'usuari. Si segueixes navegant estàs donant el teu consentiment per a l' acceptació de les esmentades cookies i l' acceptació de la nostra política de cookies, clica l'enllaç par a més informació.plugin cookies

  ACEPTAR
  Aviso de cookies