• Categories
 • La Lliga Territorial de natació va disputar-se a la piscina de la Corxera

  15/03/2017
  Els participants, a l'exterior del recinte de la Piscina de "La Corxera" (CA XALOC)
  El Club Aquàtic Xaloc i el Consell Esportiu del Baix Empordà van organitzar el passat diumenge, 12 de març, la segona Jornada de la Lliga Territorial de Natació, a la qual van assistir un total de 137 nedadors de l’Alt i el Baix Empordà i de la Cerdanya, tant a les proves individuals com a les de relleus.


  Últimes Notícies

  (c) A.C.O.G., 2018. - NIF G55273130 Tribuna Ganxona, diari digital de Sant Feliu de Guíxols - Versió 2.0

  Aquest lloc web utilitza cookies per tal que tinguis la millor experiència d'usuari. Si segueixes navegant estàs donant el teu consentiment per a l' acceptació de les esmentades cookies i l' acceptació de la nostra política de cookies, clica l'enllaç par a més informació.plugin cookies

  ACEPTAR
  Aviso de cookies