• Categories
 • Taller de “coaching” de claredat i progrés a la Biblioteca

  17/03/2017

  Per als propers dimarts 21 i 28 de març i 4 i 18 d’abril a les 7 de la tarda, la Biblioteca Pública Octavi Viader ha organitzat 4 tallers de Claredat i Progrés amb la coach  Rosàngela Bertran. 

  En aquests tallers trobareu “una profunda endreça i neteja interior que porta una claredat d’objectius vitals personals o professionals i a un mapa d’acció” i “una sessió guiada per a tenir claredat i estimulació del propi progrés amb  pautes individuals definides en aquest taller de manera exhaustiva i motivadora amb estratègia, accions a seguir i làser coaching”, segons la doctora  Rosàngela Bertran.

  Als tallers s’hi representarà l’experiència de claredat i progrés a la nostra vida, celebrant el canvi positiu d’avui tot emportant-vos a casa el vostre mapa personal de claredat d’acció.


  Últimes Notícies

  (c) A.C.O.G., 2018. - NIF G55273130 Tribuna Ganxona, diari digital de Sant Feliu de Guíxols - Versió 2.0

  Aquest lloc web utilitza cookies per tal que tinguis la millor experiència d'usuari. Si segueixes navegant estàs donant el teu consentiment per a l' acceptació de les esmentades cookies i l' acceptació de la nostra política de cookies, clica l'enllaç par a més informació.plugin cookies

  ACEPTAR
  Aviso de cookies