• Categories
 • L’anunci de la subhasta de l’Hotel Panorama fa activar el full de ruta Anlló

  21/03/2017
  L'Hotel Panorama serà subhastat aviat (TG)

  L’alcalde Carles Motas ha ultimat amb la Generalitat un calendari d’actuacions que suposa, a la pràctica, un punt de concreció en el temps a les accions administratives que fan referència a la liquidació del patrimoni intestat dels germans Anlló.

  Des de l’Ajuntament, fa aproximadament tres mesos es va enviar a la Generalitat una proposta de full de ruta, el qual s’ha acabat donant per bo, on s’expressen, entre altres, la posada a la venda de la l’Hotel Panorama en el segon trimestre d’aquest any, és a dir, abans de l’estiu. La venda de l’immoble es pot fer després que s’hagi esmenat la circumstància d’una doble titularitat registral d’una petita part de la finca que constava al Registre de la Propietat, i que la Generalitat va detectar l’any 2014 quan es disposava a treure per primera vegada a subhasta l’hotel, juntament amb altres immobles procedents de l’herència. L’any 2013 l’hotel Panorama va ser taxat per un import de 1.825.000 euros, i ara es taxarà de nou.

  Un altre dels punts del full de ruta és la convocatòria de la Junta Distribuïdora d’Herències, un òrgan en el qual hi formen part la Generalitat i l’Ajuntament, per tal que es pugui obrir la convocatòria pública per tal que les entitats interessades hi puguin participar com a beneficiàries, ja que amb les herències intestades la Generalitat esdevé titular fins a la seva liquidació, i, ha de destinar els recursos econòmics aconseguits a projectes d’assistència social o cultural, preferentment de la ciutat de residència del finat. La voluntat municipal és optar a destinar un dels hotels a habitatge social, i s’està buscant la millor fórmula per a aquesta fi.

  L’alcalde, Carles Motas, es mostra “satisfet d’aquesta solució per acordar i tancar un full de ruta realista, àgil i que permet posar el punt i final a un llarg camí de tràmits i gestions per liquidar l’herència dels dos germans Anlló i revertir-la a la ciutat”.


  Últimes Notícies

  (c) A.C.O.G., 2018. - NIF G55273130 Tribuna Ganxona, diari digital de Sant Feliu de Guíxols - Versió 2.0

  Aquest lloc web utilitza cookies per tal que tinguis la millor experiència d'usuari. Si segueixes navegant estàs donant el teu consentiment per a l' acceptació de les esmentades cookies i l' acceptació de la nostra política de cookies, clica l'enllaç par a més informació.plugin cookies

  ACEPTAR
  Aviso de cookies