• Categories
 • Xerrada sobre feminisme a l’Ateneu la Surera

  22/03/2017

  L’assemblea de la CUP Guíxols i la gent de l’Ateneu la Surera han preparat pel proper dissabte 25 de març una xerrada sobre feminisme, en la qual tractaran principalment dos temes: la invisibilització del treball de cures i el control social de les dones, a més d’un debat obert i plural sobre feminsime.

  L’acte, que gaudirà de la companyia de Clara Camps, professora de Sociologia de la Universitat de Girona, tindrà lloc a l’Ateneu la Surera (c/Almeria 77) a les 17h.


  Últimes Notícies

  (c) A.C.O.G., 2018. - NIF G55273130 Tribuna Ganxona, diari digital de Sant Feliu de Guíxols - Versió 2.0

  Aquest lloc web utilitza cookies per tal que tinguis la millor experiència d'usuari. Si segueixes navegant estàs donant el teu consentiment per a l' acceptació de les esmentades cookies i l' acceptació de la nostra política de cookies, clica l'enllaç par a més informació.plugin cookies

  ACEPTAR
  Aviso de cookies