• Categories
 • “Enganxa’t”, jornades per ajudar a trobar feina

  23/03/2017

  L’Ajuntament, conjuntament amb MC Empreses, organitza al Monestir unes jornades per a la recerca de feina els propers 29 i 30 de març, anomenades “Enganxa’t a la feina”.  Aquestes jornades, similars a les que els darrers anys s’han celebrat a Sant Antoni de Calonge o Palafrugell, seran unes jornades per a l’ocupació i per crear oportunitats laborals a joves i adults, així com per facilitar el contacte del binomi de persona en recerca de feina i empreses amb necessitats a cobrir places.

  En les jornades també es podran ampliar els coneixements de la recerca de feina actual i aportar noves eines i estratègies amb activitats com ara xerrades interactives, taules rodones, tallers i workshops, dinàmiques de grup per millorar les possibilitats en les entrevistes…

  Els interessats en trobar feina també podran participar en “Speed dating” o “entrevistes exprés”. durant les jornades amb empreses que ofereixen llocs de treball.


  Últimes Notícies

  (c) A.C.O.G., 2018. - NIF G55273130 Tribuna Ganxona, diari digital de Sant Feliu de Guíxols - Versió 2.0

  Aquest lloc web utilitza cookies per tal que tinguis la millor experiència d'usuari. Si segueixes navegant estàs donant el teu consentiment per a l' acceptació de les esmentades cookies i l' acceptació de la nostra política de cookies, clica l'enllaç par a més informació.plugin cookies

  ACEPTAR
  Aviso de cookies