• Categories
 • Minut de silenci per les víctimes de Londres

  23/03/2017
  Foto: JORDI SERRA

  Aquest matí de dijous 23 de març, a les dotze en punt del migdia, ha tingut lloc, a les portes de l’edifici consistorial, un minut de silenci en memòria de les víctimes de l’atemptat succeït ahir al Parlament de Westminster londinenc. Així, l’Ajuntament, mitjançant els seus representants i treballadors, ha expressat el condol per l’atac a la ciutat de Londres que ha suposat la mort de tres persones i més de 40 ferits i ha mostrat, un cop més, el rebuig a qualsevol tipus de violència i el suport a tothom qui defensi la convivència i cohesió.


  Últimes Notícies

  (c) A.C.O.G., 2018. - NIF G55273130 Tribuna Ganxona, diari digital de Sant Feliu de Guíxols - Versió 2.0

  Aquest lloc web utilitza cookies per tal que tinguis la millor experiència d'usuari. Si segueixes navegant estàs donant el teu consentiment per a l' acceptació de les esmentades cookies i l' acceptació de la nostra política de cookies, clica l'enllaç par a més informació.plugin cookies

  ACEPTAR
  Aviso de cookies