• Categories
 • Torna el Memorial Albó al Club Nàutic Sant Feliu

  23/03/2017

  El Memorial Albó torna aquest cap de setmana. Aquest és un dels esdeveniments més significatius que organitza el Club Nàutic de Sant Feliu de Guíxols al llarg de l’any, ja que és puntuable per la Copa Catalana Zona Nord.  

  La regata és de modalitat de creuer a vela i hi podran participar els iots que disposin del certificat de mesurament ORC o en el seu defecte, fer-ho amb el sistema de mesurament RI sense puntuar per la Copa de Catalunya. 

  Està previst que es celebrin tres proves, una de costanera el dissabte i dues desobrevent-sotavent el diumenge, de les quals se n’haurà de completar almenys una perquè la regata sigui vàlida. 

  Si el vent ho permet, la competició començarà tots dos dies al punt de les dotze.Diumenge, un cop finalitzi la regata, es farà l’entrega de premis al Tinglado tot fent una botifarrada popular. 

  Dissabte, coincidint amb l’esdeveniment, el Tinglado acollirà una xerrada titulada “3 visions de fotografia submarina” a càrrec de Quim Valls (19:30h). La ponència s’emmarca en el cicle de xerrades marineres que el Club impulsa des de l’any passat. 


  Últimes Notícies

  (c) A.C.O.G., 2018. - NIF G55273130 Tribuna Ganxona, diari digital de Sant Feliu de Guíxols - Versió 2.0

  Aquest lloc web utilitza cookies per tal que tinguis la millor experiència d'usuari. Si segueixes navegant estàs donant el teu consentiment per a l' acceptació de les esmentades cookies i l' acceptació de la nostra política de cookies, clica l'enllaç par a més informació.plugin cookies

  ACEPTAR
  Aviso de cookies