• Categories
 • Tot a punt per a la Trailwalker

  24/03/2017
  Foto de la Trailwalker de l'edició de l'any passat, a Olot.

  Segons informa L’Esportiu, un total de 370 equips, formats per sis persones –quatre corredors i dos de suport–, s’han inscrit en la Trailwalker. Sortiran d’Olot l’1 d’abril amb el repte de córrer 100 quilòmetres en menys de 32 hores entre Olot i Sant Feliu de Guíxols per les vies verdes. L’organitza Oxfam Intermón, que promou més de 400 projectes contra la pobresa i pel dret a l’aigua arreu del món. Els participants hi contribueixen aportant diners que recullen amb activitats prèvies. És el cas, per exemple, del concert d’Eduard Boada i el duet format per Marta Pérez i Tona Gafarot, que tanca avui (19 h, CookinGirona) la campanya de CookingSUMA per recollir fons per a la Trailwalker. En la cursa solidària d’aquest any, hi participen 2.200 persones.


  Últimes Notícies

  (c) A.C.O.G., 2018. - NIF G55273130 Tribuna Ganxona, diari digital de Sant Feliu de Guíxols - Versió 2.0

  Aquest lloc web utilitza cookies per tal que tinguis la millor experiència d'usuari. Si segueixes navegant estàs donant el teu consentiment per a l' acceptació de les esmentades cookies i l' acceptació de la nostra política de cookies, clica l'enllaç par a més informació.plugin cookies

  ACEPTAR
  Aviso de cookies