• Categories
 • D’Argoubert i Garganté es tornen a imposar en el Memorial Joan Albó

  27/03/2017
  Foto: CN SANT FELIU

  El Valentina de Thierry d’Argoubert (MP) ha estat el guanyador en ORC del XXII Memorial Joan Albó del Club Nàutic Sant Feliu, mentre que el Lluerna de Manel Garganté (CN SFG) havençut en el sistema de mesurament tradicional RI. Ambdós han repetit el podi respecte la passada edició d’aquest trofeu clàssic del club ganxó.

  L’Oreig de Martí Gelabert del CN Port d’Aro i el Wave de Clarck Graig del CN l’Estartit han fet el segon i el tercer lloc en la modalitat d’ORC, que ha sumat punts per la Copa Catalana Zona Nord. 

  En la categoria RI, on els regatistes han competit sense puntuar per la Copa Catalana, el Fanytas de Miquel Banús (CNPort d’Aro) s’ha emportat la plata i l’Appex V de Josep Mediñà (CN Sant Feliu) s’ha fet amb el bronze. 

  El XXII Memorial Joan Albó s’ha celebrat durant aquest dissabte i diumenge. La primera jornada va acollir la prova costanera amb un vent de 15 nusos que va anar disminuir durant el transcurs de la competició. Aquest diumenge s’ha fet un recorregut de bastons amb un vent de garbí que ha assolit els 15 nusos de màxima i ha mantingut una direcció estable de 200 graus.

  A banda de l’apartat esportiu, s’ha reforçat el component social amb una xerrada dissabte sobre fotografia submarina a més d’un sopar, un esmorzar i botifarrada popular entre tots els assistents a la regata. Els premis s’han repartit aquest diumenge al finalitzar la competició. 


  Últimes Notícies

  (c) A.C.O.G., 2018. - NIF G55273130 Tribuna Ganxona, diari digital de Sant Feliu de Guíxols - Versió 2.0

  Aquest lloc web utilitza cookies per tal que tinguis la millor experiència d'usuari. Si segueixes navegant estàs donant el teu consentiment per a l' acceptació de les esmentades cookies i l' acceptació de la nostra política de cookies, clica l'enllaç par a més informació.plugin cookies

  ACEPTAR
  Aviso de cookies