• Categories
 • 372 equips ja han sortit d’Olot per la Trailwalker

  01/04/2017
  La sortida d´aquest matí a Olot - Foto: INTERMON-OXFAM TRAILWALKER

  El recinte firal d’Olot ha tornat a ser el quilòmetre zero de l’Oxfam Intermón Trailwalker, que es durà a terme amb 372 equips, cadascun dels quals ha de completar els 100 quilòmetres fins a Sant Feliu de Guíxols per la via verda. Ho fan després d’haver recollit, com a mínim, 1.500 euros en donatius que es destinen a la lluita contra la pobresa i per facilitar l’accés a l’aigua, amb el lema Quilòmetres que canvien vides. I és precisament l’aigua el factor que pot marcar aquesta setena edició de la prova solidària per la previsió de pluja. Els organitzadors en preveuen fins abans que es faci fosc i per això van advertir de l’esforç logístic que suposa perquè fins al quilòmetre 56 els controls són a l’aire lliure i després i fins a Sant Feliu, en recintes tancats, segons avança el diari L’Esportiu.

  La prova promou el treball en equip, la preparació esportiva i el repte físic i mental que suposa per als participants, quatre que fan el recorregut sencer i dos més que els donen suport. Els diners recollits ja superen els 717.000 euros. Algun equip n’ha aportat més d’11.000 –el procés de recepció de donatius es manté fins setmanes després que es faci la prova– i aquest 2017 a l’Estat hi ha dues proves més perquè a la de Madrid (al juny amb més de 90 equips inscrits) s’hi ha afegit la del País Basc (maig, un centenar). Per això es preveu superar amb escreix el rècord del 2016, quan amb dues proves ja es van recollir més d’un milió d’euros per als projectes de l’ONG.

  L’Oxfam Intermón Trailwalker disposa, avui, de 400 persones que vetllen pel correcte desenvolupament de la prova, entre el personal logístic, el de la mateixa ONG i els voluntaris tant de l’apartat sanitari com del que s’ocupa dels avituallaments.

  Les evolucions de cadascun dels 372 equips que hi participaran es podran seguir en directe mitjançant el sistema LiveTrail al lloc web de l’Oxfam Intermón Trailwalker.


  Últimes Notícies

  (c) A.C.O.G., 2018. - NIF G55273130 Tribuna Ganxona, diari digital de Sant Feliu de Guíxols - Versió 2.0

  Aquest lloc web utilitza cookies per tal que tinguis la millor experiència d'usuari. Si segueixes navegant estàs donant el teu consentiment per a l' acceptació de les esmentades cookies i l' acceptació de la nostra política de cookies, clica l'enllaç par a més informació.plugin cookies

  ACEPTAR
  Aviso de cookies