• Categories
 • La CUP Guíxols vol que els diners de l’herència Anlló es destinin a habitatge social

  02/04/2017
  Davant les darreres informacions sobre l’herència Anlló que han sortit publicades als mitjans,  en què es cita que l’Ajuntament ha acordat un full de ruta “àgil i que permet posar el punt i final a un llarg camí de tràmits i gestions per liquidar l’herència i revertir-la a la ciutat” i que l’acord amb la Generalitat inclou la venda de diferents propietats i que un dels hotels es destini a habitatge social, la CUP Guíxols ha manifestat que volen que l’Ajuntament els doni “més informació sobre com s’habilitarà aquest hotel, o el que sigui, per a habitatge social: quants habitatges hi haurà, quan poden estar habilitats aproximadament i quan hi podrà entrar gent a viure-hi, quin pressupost es destinarà a habilitar l’edifici i per als subministraments bàsics”. També els agradaria obtenir més informació de la gestió que es vol fer de la finca ocupada del carrer Verdaguer.
  A tal efecte, la CUP Guíxols proposa que la totalitat dels beneficis de la venda dels hotels i propietats de l’herència vagi destinada a incrementar els serveis socials de la ciutat i l’habitatge social, i citen una frase de  l’alcalde ganxó Carles Motas: “revertir l’herència a la ciutat”, i afegeixen que el bloc ocupat del carrer Verdaguer s’habiliti per a habitatge social.
  La CUP proposa convocar la Taula d’Habitatge “per consensuar el camí a seguir d’una vegada per totes de crear habitatge social a la nostra ciutat”. “Pensem que és una molt bona oportunitat per l’Ajuntament per crear un parc d’habitatge social de propietat i gestió pública per a la ciutat ja que, més que mai, es disposarà d’espais i diners per a fer-ho”, acaben dient.


  Últimes Notícies

  (c) A.C.O.G., 2018. - NIF G55273130 Tribuna Ganxona, diari digital de Sant Feliu de Guíxols - Versió 2.0

  Aquest lloc web utilitza cookies per tal que tinguis la millor experiència d'usuari. Si segueixes navegant estàs donant el teu consentiment per a l' acceptació de les esmentades cookies i l' acceptació de la nostra política de cookies, clica l'enllaç par a més informació.plugin cookies

  ACEPTAR
  Aviso de cookies