• Categories
 • Acte de la CUP Guíxols sobre habitatge

  04/04/2017
  Pancarta en el bloc ocupat del carrer Verdaguer, el passat mes de novembre. (ARXIU TG)

  El proper dissabte 8 d’abril tindrà lloc a la Plaça Salvador Espriu (12h) un acte de la CUP Guíxols sobre habitatge, en el qual hi prendrà part el Diputat al Parlament Joan Garriga, “Nana” i també Nahuel Quimaso, membre del moviment Okupa SantKugat..

  En l’acte es parlarà del bloc ocupat del carrer Verdaguer propietat de la Generalitat, de l’herència Anlló i com repercutirà en la ciutat en matèria d’habitatges socials, dels habitatges propietat dels bancs i la SAREB i al final de l’acte es valorarà amb una roda de premsa en què hi prendrà part el Diputat.

   

   

   

   

   


  Últimes Notícies

  (c) A.C.O.G., 2018. - NIF G55273130 Tribuna Ganxona, diari digital de Sant Feliu de Guíxols - Versió 2.0

  Aquest lloc web utilitza cookies per tal que tinguis la millor experiència d'usuari. Si segueixes navegant estàs donant el teu consentiment per a l' acceptació de les esmentades cookies i l' acceptació de la nostra política de cookies, clica l'enllaç par a més informació.plugin cookies

  ACEPTAR
  Aviso de cookies