• Categories
 • L’estudiant ganxó Rubén Paradinas il·lustrarà una de les portades de les guies CLER

  05/04/2017
  Rubén Paradinas, amb la portada que il·lustrarà la guia d'estiu (BIBILIOTECA SFG)

  La Biblioteca Pública guixolenca, juntament amb el Servei de Biblioteques de la Diputació de Girona i el grup CLER, ha organitzat el 1r Concurs de Portades de les guies CLER: un dels guanyadors ha estat l’alumne de batxillerat d’arts de l’IES Sant Elm Ruben Paradinas, que serà l’encarregat d’il·lustrar la guia Estiu.

  El Club de Lectures Recomanables (CLER) està format per un grup de professionals de les biblioteques públiques de les comarques gironines que treballa des de l’any 2004 per tal de difondre la literatura infantil i juvenil. Amb aquest objectiu, aquest grup d’experts elabora cada any unes guies de literatura infantil i juvenil editades pel Servei de biblioteques de la Diputació de Girona que estan disponibles de manera gratuïta a totes les biblioteques públiques de les comarques gironines.

  Aquest ha estat el primer any que s’ha fet un concurs per tal d’il·lustrar les guies de Sant Jordi, Estiu i Nadal 2017 i descobrir nous talents entre els joves estudiants del batxillerat d’arts. Al concurs hi han participat un total de 68 alumnes de cinc Instituts: IES Sant Elm (Sant Feliu de Guíxols), IES Castell d’Estela (Amer), IES Ramon Coll i Rodes (Lloret de Mar), INS Santiago Sobrequés i Vidal (Girona) i l’IES de La Bisbal.

  Els guanyadors, finalment han estat l’Odalís Fernández, de Lloret de Mar, que il·lustrarà la guia Sant Jordi; en Ruben Paradinas, de la nostra ciutat, que farà la guia Estiu i en Bernat Masias, d’Amer, que ha estat escollit per il·lustrar Nadal. El premi pels guanyadors és un lot de llibres per a cadascú valorat en 100 € i atorgat pel Servei de Biblioteques de la Diputació de Girona.


  Últimes Notícies

  (c) A.C.O.G., 2018. - NIF G55273130 Tribuna Ganxona, diari digital de Sant Feliu de Guíxols - Versió 2.0

  Aquest lloc web utilitza cookies per tal que tinguis la millor experiència d'usuari. Si segueixes navegant estàs donant el teu consentiment per a l' acceptació de les esmentades cookies i l' acceptació de la nostra política de cookies, clica l'enllaç par a més informació.plugin cookies

  ACEPTAR
  Aviso de cookies