• Categories
 • Jornada “Win & Learn” a l’IES Sant Feliu

  06/04/2017
  La sala d'actes de l'IES Sant Felliu, on tindran lloc les ponències (ÀGORA XTEC)
  Els alumnes del Cicle Formatiu de Grau Superior de Gestió de Vendes organitzen, demà divendres 7 d’abril del 2017 , durant el matí,  la jornada d’emprenedoria anomenada WIN & LEARN.
   
  Es tracta d’un seguit de ponències d’experts en l’àmbit de l’emprenedoria i l’empresa dirigida als alumnes dels Cicles Formatius de l’institut ganxó, una jornada que inagurarà el president de la Cambra de Comerç de Sant Feliu de Guíxols Joan Puig  i conclourà l’alcalde de la ciutat Carles Motas.
  Consulteu el programa aquí


  Últimes Notícies

  (c) A.C.O.G., 2018. - NIF G55273130 Tribuna Ganxona, diari digital de Sant Feliu de Guíxols - Versió 2.0

  Aquest lloc web utilitza cookies per tal que tinguis la millor experiència d'usuari. Si segueixes navegant estàs donant el teu consentiment per a l' acceptació de les esmentades cookies i l' acceptació de la nostra política de cookies, clica l'enllaç par a més informació.plugin cookies

  ACEPTAR
  Aviso de cookies