• Categories
 • La diada de la Policia Local, oberta a la ciutadania

  07/04/2017

  Demà dissabte 8 d’abril, a les 12 del migdia, tindrà lloc a la confluència entre la Rambla Vidal i el Passeig del Mar un acte obert per celebrar la diada de la Policia Local. Per primera vegada l’Ajuntament obre a la ciutadania aquesta festa en forma d’activitat a l’aire lliure, participada per tothom. Vol ser una festivitat de reconeixement a la tasca de vigilància i servei a la ciutadania que fa aquest cos de seguretat de proximitat.

  Amb aquest acte es pretén aconseguir una celebració on s’exposin públicament les principals actuacions de la nostra policia local, un repàs a la memòria del que han realitzat en un any, les propostes de futur i un apartat de condecoracions. La celebració comptarà també amb una part més lúdica.

  Per aquest efecte, a banda dels actes protocol·laris, s’ha preparat un photocall per a grans i petits on tothom es podrà fer fotos relacionades a la tasca de la Policia Local, i es podran també veure de prop els vehicles policials, així com alguns dels seus elements de treball. Per als més menuts hi haurà un regal sorpresa.

  Per conèixer les actuacions que fa la policia s’ha utilitzat el butlletí municipal #Guíxols del mes d’abril, en el qual l’ajuntament explica tota l’acció i dades de la memòria policial del darrer any.


  Últimes Notícies

  (c) A.C.O.G., 2018. - NIF G55273130 Tribuna Ganxona, diari digital de Sant Feliu de Guíxols - Versió 2.0

  Aquest lloc web utilitza cookies per tal que tinguis la millor experiència d'usuari. Si segueixes navegant estàs donant el teu consentiment per a l' acceptació de les esmentades cookies i l' acceptació de la nostra política de cookies, clica l'enllaç par a més informació.plugin cookies

  ACEPTAR
  Aviso de cookies