• Categories
 • Va tenir lloc la jornada “Learn & Win” a l’IES Sant Feliu

  08/04/2017
  Alumnes fent un discurs d'exposició durant la jornada Learn & Win, ahir a l'IES Sant Feliu.

  Durant el matí d’ahir divendres va tenir lloc a l’IES Sant Feliu la jornada “Learn & Win”, una jornada d’emprenedoria dirigida als estudiants de cicles formatius d’FP de l’institut ganxó, en una jornada plena de ponències d’experts en l’àmbit de l’administració d’empresa.

  En substitució de la directora Raquel Robert, fou la cap d’estudis Isabel Fernández qui va obrir el torn d’intervencions, donant les gràcies a Josep Pere Polanco, Director dels Serveis Territorials d’Ensenyament a Girona, a Joan Puig, President de la Cambra de Comerç per assistir als actes d’inauguració i a l’alcalde Carles Motas i al regidor d’Ensenyament Josep Ramon Llobet, per la cloenda de la jornada, així com als ponents per fer-los compartir les seves experiències personals i saber fer en l’àmbit empresarial. També agraí als professors i alumnes de 1r de Gestió de Vendes i Espais Comercials per l’organització de l’event.  Posteriorment va parlar de l’objectiu de la jornada: que els alumnes siguin capaços de veure com, “rere qualsevol empresa, invent o idea de negoci, hi ha una formació, una feina, una reflexió, un risc, una oportunitat i una lluita per aconseguir els objectius” i el fet que per obtenir l’èxit, primer calgui fracassar i tornar a cercar l’oportunitat.

  La cap d’estudis va emfatitzar que els nous entorns de treball requereixen persones formades, polivalents i amb iniciativa pròpia per progressar en una empresa; i apuntant els esforços personals i l’ànim de formació contínua que això requereix, esmentant que cal tenir oberta la ment amb voluntat de canvi.

  La representant de l’Institut també va aprofitar per presentar la formació Dual que es pot adquirir al centre, un total de 4 cicles de grau mitjà: Instal·lacions elèctriques i automàtiques, Activitats comercials, Administració i finances i Gestió de vendes i espais comercials.

  En segon lloc va intervenir el Delegat d’Ensenyament, Josep Pere Polanco,  que va centrar el seu discurs en el fet que els joves han d’estar ben formats, tot dirigint-se als alumnes de Comerç i Administratiu, per tal que les empreses s’interessin per ells, i que aquesta jornada serveix precisament per posar-hi aquesta voluntat, de que la gent estigui ben formada per tenir bones feines.

  La tercera intervenció fou la de Joan Puig, President de la Cambra de Comerç, que va fer esment de la seva experiència com a empresari i va posar de relleu la disposició de la Cambra per al jovent que vulgui portar a la realitat els seus projectes de negoci.
  Aquesta idea ja fa tres mesos que s’ha posat en pràctica i els alumnes han confeccionat en una sala de l’Institut “una simulació de botiga”, precisament per fer pràctiques de comerç.
  Durant la jornada els alumnes es van portar molt bé, escoltant amb silenci i atenció les presentacions tant de les autoritats com dels ponents. I també van tenir temps de fer un petit discurs per exposar les seves inquietuds empresarials.
  Van cloure la jornada els representants municipals: el regidor d’Ensenyament Josep Ramon Llobet i l’alcalde Carles Motas.


  Últimes Notícies

  (c) A.C.O.G., 2018. - NIF G55273130 Tribuna Ganxona, diari digital de Sant Feliu de Guíxols - Versió 2.0

  Aquest lloc web utilitza cookies per tal que tinguis la millor experiència d'usuari. Si segueixes navegant estàs donant el teu consentiment per a l' acceptació de les esmentades cookies i l' acceptació de la nostra política de cookies, clica l'enllaç par a més informació.plugin cookies

  ACEPTAR
  Aviso de cookies