• Categories
 • Enjardinen els voltants del Guíxols Arena

  11/04/2017
  Els treballs d´enjardinament són apreciables en la foto d´El Punt-Avui

  L’Ajuntament, a través de l’empresa adjudicatària, ha enllestit l’enjardinament dels entorns del Guíxols Arena, una actuació que estava pendent des de la tardor, quan es va estrenar la graderia i la urbanització de l’esplanada polivalent que es fa servir com a aparcament, amb dues pistes de bàsquet, i que permetrà la celebració de concerts i activitats de gran format, segons El Punt-Avui.

  El projecte inicial incloïa la plantada de vegetació en tot el perímetre rectangular de l’esplanada, però finalment el consistori i l’empresa han pactat ajornar la franja adjacent al camp municipal de futbol de Vilartagues, en espera dels treballs d’ampliació i millora de les graderies i la coberta de l’estadi, que el regidor d’Urbanisme i Obres, Josep Saballs, avança que voldrien tirar endavant entre aquest any i el vinent.

  De moment, les obres han consistit en la construcció d’un gran parterre amb reg automàtic al darrere de la graderia i el condicionament dels altres dos laterals, amb nou arbrat pel costat de l’avinguda Catalunya.

  Saballs explica a El Punt-Avui que, al marge de l’encaix de les obres al camp de futbol, l’altra actuació prevista per aquest 2017 és l’ordenació del tram de l’avinguda Catalunya que discorre davant de l’espai.

  La intenció és eixamplar la calçada i urbanitzar la vorera inexistent, davant l’aparcament municipal d’autocaravanes. Les obres s’inclouran en el pròxim paquet municipal de millores d’asfaltat i voreres, que trauran a subhasta a mitjà termini.


  Últimes Notícies

  (c) A.C.O.G., 2018. - NIF G55273130 Tribuna Ganxona, diari digital de Sant Feliu de Guíxols - Versió 2.0

  Aquest lloc web utilitza cookies per tal que tinguis la millor experiència d'usuari. Si segueixes navegant estàs donant el teu consentiment per a l' acceptació de les esmentades cookies i l' acceptació de la nostra política de cookies, clica l'enllaç par a més informació.plugin cookies

  ACEPTAR
  Aviso de cookies