• Categories
 • Sant Feliu hissarà la bandera republicana

  11/04/2017
  L’Ajuntament hissarà la bandera republicana en un acte institucional el proper dia 13 d’abril a les 19h a la Plaça Miquel Murlà, en el que pretén ser un acte per recordar i defensar els valors de llibertat, igualtat i fraternitat, lligats intrínsecament a la II República, en el seu 86è aniversari. I també per retre homenatge a totes les persones que a casa nostra la van defensar fins a la mort.
  L’acte constarà d’un parlament institucional i la hissada de la bandera al costat del monument dedicat a les víctimes de la Guerra Civil i de la Repressió.


  Últimes Notícies

  (c) A.C.O.G., 2018. - NIF G55273130 Tribuna Ganxona, diari digital de Sant Feliu de Guíxols - Versió 2.0

  Aquest lloc web utilitza cookies per tal que tinguis la millor experiència d'usuari. Si segueixes navegant estàs donant el teu consentiment per a l' acceptació de les esmentades cookies i l' acceptació de la nostra política de cookies, clica l'enllaç par a més informació.plugin cookies

  ACEPTAR
  Aviso de cookies