• Categories
 • Passejant per Sant Feliu

  16/04/2017
  Aparcament de motocicletes, al Passeig, entre la plaça del Mercat i la Rambla Vidal. (MANEL MAYOR)

  Sé que sóc torracollons de mena i aquest fet,  sabut per tothom, no té major importància, el que sí en té és l’enorme desgavell en el qual està sumit Sant Feliu. Hi ha tants disbarats que no sé per on començar.

  Ahir em van parlar d’un augment desmesurat d’aparcaments de motocicletes. Evidentment, ho comprovo i veig que al primer tram de la carretera de Girona n’hi han pintat un bon grapat i penso: renoi, sí que ha augmentat el parc de les dues rodes! I, en passar pel davant de l’ajuntament, per la banda del passeig…hòstia! (Amb perdó per l’expressió). Que hem acollit totes les associacions de motoristes de les comarques de Girona?

  Passo pels voltants del monestir i au! Altre cop, com l’any passat, la fira amb més poca gràcia de la comarca, enclavada en un dels pocs indrets històrics que ens queden a la ciutat i que, a més a més, té fama arreu de les comarques de Girona i Barcelona.  Amb la quantitat de fires medievals que es fan arreu i que s’hi adirien d’allò més, doncs no, a Sant Feliu hem de ser diferents. I, per si no n’hi hagués prou, el turista un xic despistat que es passegi per aquests vorals, com que totes aquestes parades que no tenen ni un xic de gràcia tapen la part del conjunt que és més emblemàtica, és a dir a la Porta Ferrada, se’n va creient que l’han enganyat.

  Ho deixaré aquí, però podria continuar amb la plantada de columnes d’aquestes revestides de plàstic, que sembla que hi neixin, perquè hi passes avui i  l’endemà sense previ avis te les trobes al mig del pas i dius: alça Manela, ja hi tornem a ser!

   


  Últimes Notícies

  (c) A.C.O.G., 2018. - NIF G55273130 Tribuna Ganxona, diari digital de Sant Feliu de Guíxols - Versió 2.0

  Aquest lloc web utilitza cookies per tal que tinguis la millor experiència d'usuari. Si segueixes navegant estàs donant el teu consentiment per a l' acceptació de les esmentades cookies i l' acceptació de la nostra política de cookies, clica l'enllaç par a més informació.plugin cookies

  ACEPTAR
  Aviso de cookies