• Categories
 • Preestrena de “Pedralta”, film rus rodat a casa nostra

  19/04/2017
  L'elenc d'actrius i actors catalans que protagonitzen "Pedralta" (ACN)

  Segons informa El Punt Avui, el realitzador i director de cinema rus Aleksandr Manzúrov va presentar ahir el seu film Pedralta, que va rodar l’any passat a la nostra ciutat, en bona part, i altres municipis de la demarcació. La primera projecció del film, rodat íntegrament en català i amb actors autòctons, va servir de preestrena ahir a la tarda als cinemes Ocine de Platja d’Aro.

  Pedralta és un drama filosòfic sobre la vida i l’amor, en l’estil de thriller místic. Sobre la força de l’ésser humà, les seves possibilitats, l’amor a la llibertat i la independència. Al llarg de la trama hi ha diferents al·legories, com ara de la llegenda de Pere Porter o Pere Botero, ben coneguda a la zona, relacionada amb l’entrada a l’inframon i l’infern. “Havia de ser en català, perquè la història en què s’inspira ‘Pedralta’ neix d’una llegenda d’aquí, i no tindria sentit fer-la en un altre idioma”, defensava ahir Manzurov.

  En el repartiment de la producció destaquen els noms de Núria Florensa, Ivana Miño, Antoni Lluís Reyes i Franc Capdet, a més d’alguns actors guixolencs i de l’agrupació teatral local Benet Escriba, com ara Roser Descayre i Antònia Garcia. Unes divuit persones van formar part de l’equip de rodatge, moltes d’elles de Sant Petersburg i Moscou, desplaçades aquí per a la proposta.

  El film s’estrenarà en català aquest any, per bé que encara no hi ha data definitiva. La intenció és presentar-la en tres o quatre festivals, subtitulada a l’anglès i altres idiomes.


  Últimes Notícies

  (c) A.C.O.G., 2018. - NIF G55273130 Tribuna Ganxona, diari digital de Sant Feliu de Guíxols - Versió 2.0

  Aquest lloc web utilitza cookies per tal que tinguis la millor experiència d'usuari. Si segueixes navegant estàs donant el teu consentiment per a l' acceptació de les esmentades cookies i l' acceptació de la nostra política de cookies, clica l'enllaç par a més informació.plugin cookies

  ACEPTAR
  Aviso de cookies