• Categories
 • Cercavila d’Aleph Associació Cultural i presentació del seu manifest a l’Espai K

  21/04/2017

  El proper diumenge 23 d’abril a les 13 hores, amb motiu de la diada de Sant Jordi, Aleph Associació Cultural farà la presentació del seu manifest a l’Espai K, a la capella de l’antic hospital.

  Aleph, que comptarà amb una taula per la diada on vendran quaderns intervinguts pels diferents artistes que formen part de l’associació, ha organitzat, en col·laboració amb l’actriu i professora de teatre Geòrgia Bonell, un espectacle performance on els alumnes de teatre recorreran els carrers  del centre de la ciutat interpretant la grisor que es viuria sense l’art i la cultura.

  Aquesta cercavila acabarà a l’Espai K, on les persones que els hagin seguit, assistiran a la presentació del manifest de l’associació cultural Aleph.

  L’associació es va presentar oficialment el passat 8 de desembre amb la mostra col·lectiva d’art Guixart, on van participar els artistes Nei Albertí, Ricardo Campos, Rosa Rosell, Narcís Comadira, Enric Estarlí, Ana Gutiérrez, Manel Marzo-Mart, Gerard Mas, Josep Miralles, Àlex Pallí, Carles Piqueras, Joan Raset, Gerardo San Martín, Trevor Skinner, Valkep i Alberto Udaeta.

  Aleph organitza exposicions, xerrades, presentacions de llibres, jornades de portes obertes als tallers dels artistes i altres activitats que serveixen per apropar la cultura a la gent de Sant Feliu, cridant “amb un interès especial, a les generacions més joves perquè s’uneixin a les nostres accions”, tal com expliquen en el seu manifest.


  Últimes Notícies

  (c) A.C.O.G., 2018. - NIF G55273130 Tribuna Ganxona, diari digital de Sant Feliu de Guíxols - Versió 2.0

  Aquest lloc web utilitza cookies per tal que tinguis la millor experiència d'usuari. Si segueixes navegant estàs donant el teu consentiment per a l' acceptació de les esmentades cookies i l' acceptació de la nostra política de cookies, clica l'enllaç par a més informació.plugin cookies

  ACEPTAR
  Aviso de cookies