• Categories
 • La pilota aturada decideix (U.E.CAMPRODON, 2 – A.D.GUÍXOLS, 1)

  24/04/2017
  El Guíxols no ha guanyat aquesta temporada al Camp de la Vila de Camprodon (ARXIU TG)
  Després d’una primera meitat amb alternatives i més arribades del Guíxols, l’equip ganxó va ésser superat, a la represa, per un Camprodon dominador i perillós (dos gols i una esfèrica a la fusta), en un partit molt ajustat.
  Per aquest encontre, Gerard Llandrich no va disposar de Riki, per sanció ni de Guillem i Manu, per lesió; Xavi Mora no va entrar a la convocatòria; va recuperar José Luís i va fer 4 variacions respecte  l’alineació precedent, amb Yasín, José Luís, Pato i Aleix en lloc de Kai, Riki, Carlos Zayas i Callicó.
  En el decurs dels primers quaranta cinc minuts, tot i que acabaren sense gols,  hi hagueren fins a 4 aproximacions: als 4, una bona rematada de Carlos Gómez; en el 29, Yasín envià una esfèrica per la línia de fons; als 38, ho tornà provar Carlos Gómez i en el 41, Aleix xutà a les mans del porter. A la represa, minut 48, a córner tret de Masó; als 52, entre Yasín i el pal, eviten un gol que es registrà en el 69, arran d’un llançament de falta directa que havia provocat José Luís que, interpretant el col·legiat que era l’últim defensa, li comportà l’expulsió.
  Als 77, Dani Nueda, culminant amb un xut des de la frontal, una jugada individual que havia començat al mig camp, va igualar el parcial, però dos minuts després, a la sortida d’un llançament des de la cantonada amb rematada a dins l’àrea, els propietaris del terreny signaren el segon gol, també a pilota parada. Nueda (86′) el pogué tornar a equilibrar amb un tret que sortí fregant la fusta i, ja en temps de descompte –inclús amb Yasín deixant la porteria-, córner infructuós.
  Camprodon: Perez, Martí, Codina (Lorente,76 ́), Bobi (Galcerán,82 ́), Adalid, Jiménez, Canseco (Darné,65 ́), Masó, Aguilar, Gil i Carré.
  A.D.Guíxols: Yasín, Diego Zayas, José Luís, Gerard, Bilal (Kai,78 ́), Musa, Robin, Pato (Carlos Zayas,74 ́), Carlos Gómez (Callicó,78 ́), Aleix(Joan Jiménez,62 ́) i Caixal(Dani Nueda,74 ́).
  Gols: 1-0 (70 ́) Darné. 1-1 (77 ́) Dani Nueda. 2-1 (79 ́) Gil.
  Àrbitre: Boada Barcelona. Va amonestar amb targeta groga els locals Codina i Martí i els visitants Bilal, Dani Nueda i Robin. Va expulsar amb vermella directa José Luís, del Guíxols (69 ́).
  El proper diumenge s’ha de vèncer, al Josep Suñer, a un Anglès que, amb l’avís que ja van tenir els blaugrana el dia del Campdevànol, han de sortir, des del primer minut, a fer el que només serveix, sumar els tres punts vitals.


  Últimes Notícies

  (c) A.C.O.G., 2018. - NIF G55273130 Tribuna Ganxona, diari digital de Sant Feliu de Guíxols - Versió 2.0

  Aquest lloc web utilitza cookies per tal que tinguis la millor experiència d'usuari. Si segueixes navegant estàs donant el teu consentiment per a l' acceptació de les esmentades cookies i l' acceptació de la nostra política de cookies, clica l'enllaç par a més informació.plugin cookies

  ACEPTAR
  Aviso de cookies