• Categories
 • Els Mossos de l’ABP Sant Feliu de Guíxols celebren la seva festa

  28/04/2017
  Els Mossos d'Esquadra que han participat en l'acte del Dia de les Esquadres a l'Espai Ridaura (TRIBUNA GANXONA)

  La Policia de la Generalitat – Mossos d’Esquadra de l’Àrea Bàsica Policial de Sant Feliu de Guíxols ha celebrat el Dia de les Esquadres amb un acte celebrat el migdia d’avui divendres 28 d’abril a l’espai Ridaura de Santa Cristina d’Aro. Enguany, aquesta festa s’ha descentralitzat, després de 7 anys celebrant-se de manera unitària en un sol acte a tot Catalunya. Per aquesta primera festa, s’ha triat la població veïna, i la idea és fer-ho cada any en un municipi diferent de l’ABP, que integra els municipis de Santa Cristina, Sant Feliu, Castell-Platja d’Aro i S’Agaró i Calonge-Sant Antoni.

  A l’acte hi van acudir representants dels diferents cossos de seguretat de les nostres contrades, tal i com ja havien fet en l’acte de celebració dels 20 anys de la comissaria de Mossos de Sant Feliu que va tenir lloc l’any passat al Guíxols Arena.

  Després de trencar el gel amb la benvinguda, s’ha projectat una presentació de diapositives de fotografies dels 20 anys d’història dels Mossos a Sant Feliu, amb una comparativa d’aquella època amb l’actual i una col·lecció d’imatges de moments d’aquests 20 anys de la comissaria.

  Acte seguit, l’Inspector en Cap de l’ABP de Sant Feliu, Francesc Cardús ha fet esment de les principals accions fetes pels agents dels Mossos adscrits a l’ABP, destacant el desplegament en el flashmob de Platja d’Aro que va despertar l’alarma per suposat atac terrorista, la intervenció cabdal d’un agent per salvar la vida a un turista de Platja d’Aro que havia tingut un atac de cor, o el cas del Mosso que va salvar un nen de 20 mesos de morir ofegat a Santa Cristina d’Aro. Cardús ha declarat que els delictes van a la baixa a la demarcació, malgrat l’alerta terrorista i els robatoris en habitatges i ha incidit que la policia ha de participar en la vida social dels municipis, i la mostra n’era aquest acte d’avui.

  L’acta ha continuat amb la projecció d’un vídeo de producció pròpia i basat en la conjunció dels elements terra, aire i aigua, com a pas previ a l’entrega de distincions a agents de la nostra ABP que han tingut participacions destacades en detencions o investigacions, entre elles un robatori a l’Aquadiver de Platja d’Aro,  delictes contra la salut pública o robatori d’una bossa de mà a la via pública. Entre els distingits, també l’alcalde de Santa Cristina d’Aro, Xavier Sala, per l’organització de l’event. El batlle s’ha declarat “orgullós” de poder-lo organitzar i ha mostrat el seu suport al Cos per la tasca de cohesió social que porta a terme.

  Sala també ha obsequiat l’Inspector i el Sots-Inspector amb un record, prèviament a la clausura de l’acte amb l’audició de l’himne nacional de Catalunya, “Els Segadors”.

  L’Inspector en cap de l’ABP de Sant Feliu, Francesc Cardús, durant l’acte d’aquest matí (TRIBUNA GANXONA)

   

   

   


  Últimes Notícies

  (c) A.C.O.G., 2018. - NIF G55273130 Tribuna Ganxona, diari digital de Sant Feliu de Guíxols - Versió 2.0

  Aquest lloc web utilitza cookies per tal que tinguis la millor experiència d'usuari. Si segueixes navegant estàs donant el teu consentiment per a l' acceptació de les esmentades cookies i l' acceptació de la nostra política de cookies, clica l'enllaç par a més informació.plugin cookies

  ACEPTAR
  Aviso de cookies