• Categories
 • Els Bombers han de rescatar un home a la via ferrada

  01/05/2017
  (Imatge: BOMBERS DE LA GENERALITAT)

  Els bombers van rescatar ahir a la tarda un excursionista que havia quedat bloquejat a la via ferrada de la Cala del Molí. El cos de Bombers va haver d’activar el Grup d’Actuacions Especials, especialitzat en salvaments i rescats en el medi natural i en llocs de difícil accés. També es va mobilitzar un helicòpter, que va traslladar l’home a Sant Feliu.

  La via ferrada de la Cala de Molí és una de les més populars perquè transcorre vora el mar.


  Últimes Notícies

  (c) A.C.O.G., 2018. - NIF G55273130 Tribuna Ganxona, diari digital de Sant Feliu de Guíxols - Versió 2.0

  Aquest lloc web utilitza cookies per tal que tinguis la millor experiència d'usuari. Si segueixes navegant estàs donant el teu consentiment per a l' acceptació de les esmentades cookies i l' acceptació de la nostra política de cookies, clica l'enllaç par a més informació.plugin cookies

  ACEPTAR
  Aviso de cookies