• Categories
 • La Generalitat desallotjarà els ocupants del bloc Anlló del carrer Verdaguer

  05/05/2017
  La pancarta del bloc ocupat del carrer Verdaguer, que serà desallotjat properament per ordre de la Generalitat (ARXIU TG)

  Segons han avançat mitjans com El Punt-Avui o Ràdio Sant Feliu, un representant de la Generalitat va visitar dijous de la setmana passada els ocupants del bloc  del carrer Jacint Verdaguer que pertany al llegat dels Anlló, amb tres habitatges ocupats, per advertir-los que si no se n’anaven en un termini de vuit dies naturals els desallotjarien forçosament. La data límit de l’ultimàtum és avui, i la CUP local ha qualificat l’actuació d’“intimidació” contra famílies que “tenen informes d’exclusió residencial amb menors a càrrec i que encara hi són, sense subministrament d’aigua, des del passat mes de novembre”. El consistori, segons la portaveu de la CUP, Elena Delgado, “ha ofert a les famílies que cerquin un pis de lloguer i que tramitin ajuts” per al seu pagament, però alerten que hi ha poc habitatge assequible i sosté que el bloc es destini a usos socials.
  D’altra banda, la PAH guixolenca ha anunciat que abandona la Taula Local de l’Habitatge perquè no hi ha cap pla municipal per resoldre l’emergència habitacional i s’han assabentat del projecte de reconvertir en pisos protegits l’hotel Mediterrani per la premsa. El col·lectiu reivindica que també es podria reservar l’antic Hotel Regente a pisos socials –ja està, de fet, qualificat per a aquest ús– i recorden que es va abandonar el projecte de rehabilitar les cases de mestres del Baldiri Reixac per al mateix fi.


  Últimes Notícies

  (c) A.C.O.G., 2018. - NIF G55273130 Tribuna Ganxona, diari digital de Sant Feliu de Guíxols - Versió 2.0

  Aquest lloc web utilitza cookies per tal que tinguis la millor experiència d'usuari. Si segueixes navegant estàs donant el teu consentiment per a l' acceptació de les esmentades cookies i l' acceptació de la nostra política de cookies, clica l'enllaç par a més informació.plugin cookies

  ACEPTAR
  Aviso de cookies