• Categories
 • Foc en un habitatge del carrer Girona

  07/05/2017
  El foc va estar controlat de seguida pels Bombers (TG)

  Ahir, una mica més tard de 3/4 de 4 de la tarda, es va declarar un incendi a l’habitatge situat al carrer de Girona, 70. Per atendre l’emergència s’hi van desplaçar 3 dotacions de Bombers i diversos vehicles de Policia Local, Mossos d’Esquadra i del SEM.

  Es desconeixen les causes que van originar el foc, que els efectius dels Bombers van poder controlar de seguida i que va afectar 2 habitacions de l’habitatge, donant-se per extingit poc abans de 2/4 de 5 de la tarda senseque s’haguessin de lamentar danys personals.


  Últimes Notícies

  (c) A.C.O.G., 2018. - NIF G55273130 Tribuna Ganxona, diari digital de Sant Feliu de Guíxols - Versió 2.0

  Aquest lloc web utilitza cookies per tal que tinguis la millor experiència d'usuari. Si segueixes navegant estàs donant el teu consentiment per a l' acceptació de les esmentades cookies i l' acceptació de la nostra política de cookies, clica l'enllaç par a més informació.plugin cookies

  ACEPTAR
  Aviso de cookies